orange bubbleblue bubble

itm8-Gruppen

Vi er alle unikke og uafhængige IT-leverandører. Samtidigt er vi en del af itm8-gruppen. Det giver os og vores kunder muligheden for at få adgang til ekstra specialist-kompetencer, når vi sammen skal finde frem til den helt rigtige løsning.

AddPro er en af Nordens førende applikations- og cloududbydere. Virksomheden løser komplekse forretningsmæssige udfordringer og finder innovative løsninger, som understøtter kundernes konkurrenceevne. AddPro er placeret i Danmark og Sverige, hvor stærke teams af eksperter vejler virksomheder til at få succes med deres digitale transformation.

Besøg AddPro Danmark her

Besøg AddPro Sverige her

Hos Cenvation leverer vi innovative IT-løsninger til den finansielle sektor og kunde- og medlemsorienterede virksomheder og organisationer. Vi tror på specialisering, og vores løsninger er derfor bygget op omkring dyb viden og erfaring om nøje udvalgte brancher. Vores løsninger er baseret på markedets bedste platform, Microsoft Dynamics 365, og kombineret med Cenvations egenudviklede branchespecifikke addons.

Besøg Cenvation her

We help our customers finding the right path towards the cloud! Cloud Teams were founded in 2017 by former Microsoft consultants. We have become a Microsoft Gold Partner in record time. We are experts in implementing Cloud Solutions and helping companies from the initial thoughts on analysis and development of Cloud Strategy to migration and optimisation. 

Besøg Cloud Teams her

Vi har et af Danmarks mest erfarne konsulentteams, hvor de fleste har flere end 10 års erfaring med at lave digital transformation. Vores kerneydelser er centreret omkring API’er, integrationer og Azure, og vores arbejdsmetoder er designet til at nedbryde barrierer mellem forretning og IT. Vi arbejder for at bringe IT og forretning tættere sammen.

Besøg Copenhagen Software her

Emineo er fokuseret på Oracle-teknologi. Vi gør én ting, og vi gør det godt - det giver dig et usædvanligt højt kompetenceniveau. Emineo har eksisteret siden 1997, og vi arbejder udelukkende med Oracles databaser (Oracle & MySQL) på de fleste platforme, "on-premises" og i skyen. Vi er specialister i databasedrift, ydelsesproblemer og licensregler. 

Besøg Emineo her

Vi er Improsec. Vores virksomhedsnavn er en sammentrækning af lige præcis det, vi gør hver dag - vi forbedrer sikkerhed (improve security). Vi hjælper hver dag vores klienter med at forbedre deres sikkerhed, og dette gør vi gennem 3 vejledende principper: Vi er 100% uvildige, vi tager aktivt ansvar og vi har de bedste tekniske eksperter

Besøg Improsec her

Hos IT Relation bliver du mødt af 750 specialister, som er klar til at understøtte dine forretningsmål med IT, og som tror på, at stærke relationer skaber stærkere resultater. Vores kompetencer spænder bredt og favner design, implementering, drift og optimering af alle de essentielle IT-platforme, der er fundamentet for at drive en sund, stabil og vækstklar forretning.

Besøg IT Relation her

Hos Mentor IT vil vi gerne levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Vi har derfor fokus på tre ting: At flytte vores kunder, sikre dem en god IT-oplevelse og være med dem hele vejen. I 2020 blev vi kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift. Høj bruger- og kundetilfredshed samt trivsel blandt vores medarbejdere er noget af det, vi vægter højest.

Besøg Mentor IT her

Miracle 42’s mantra er, at ’Mennesker handler med mennesker’ og tillid, kemi og troværdighed er derfor alfa omega for os. Hvad end det drejer sig om applikationsudvikling, test, databasedrift eller hosting, så er vores vigtigste mål at gøre en forretningsmæssig forskel med IT for hver eneste kunde. Vi skaber forretning og flytter muligheder.

Besøg Miracle 42 her

 

Progressive er IT-outsourcing, du kan bygge forretning på. For os handler det om at finde løsninger, der bringer din forretning i en god retning, uanset om du har brug for hjælp til IT-drift, cloudløsninger, sikkerhed, application management eller til at lægge den rigtige IT-strategi.  Vi garanterer dig et samarbejde baseret på nærvær, sparring og service.

Besøg Progressive her

Hos Sotea sender de aldrig ekstraregninger. Sotea agerer fuld it afdeling for deres kunder, med alt inklusiv i prisen. Når de siger nul ekstraregninger, mener de det. De er grundlagt i år 2000 og har siden da aldrig sendt nogle ekstraregninger. De har fastpris på alle deres ydelser, og agerer den ”frække” dreng i klassen når det handler om it outsourcing.

Besøg Sotea her