Digitalisering handler ikke om teknologi. Men om mennesker

Vi tror på, at hvis du vil skabe forretningsmæssig effekt med digitale løsninger, kræver det evnen til at forstå brugeradfærd og organisationskultur.

Vores mening

Vi hedder det, vi tror på

Vi hjælper virksomheder med at give digitalisering mening – og med at få digitale løsninger til at give mening for de mennesker, der skal bruge dem. Me’ning er vores formål og navn. Vi siger selv “meaning”, men du må gerne kalde os mening. Betydningen er det samme. Og det er meningen.

Vores værdigrundlag

Det skal give mening for mennesker, før vi hjælper med at digitalisere

Den effektfulde digitalisering kræver ikke bare, at vi som IT-leverandør forstår din virksomheds strategi og arbejdsprocesser, men også dine medarbejderes psykologi og adfærd. Ellers risikerer vi, at løsningerne bliver værdiløse, og ikke løser medarbejdernes virkelige problemer.

Derfor starter vi altid med at spørge brugerne. Vi spørger og lytter, indtil vi ved, hvordan digitalisering kan hjælpe. Og vi bliver ved med at spørge brugerne gennem hele processen: Giver det mening? Det spørgsmål er uvurderligt, når vi udvikler it-løsninger.

70

forskellige mennesker

1

teknoantropolog

20

års erfaring

1

Microsoft Partner

1

SKI leverandør

 

Evnen til at kombinere egenskaber

Me’ning er en sammensat størrelse. Vi omgiver os både med digitale strateger, teknoantropologer, adfærdsdesignere og informationasarkitekter. Vi er forskellige mennesker med forskellige egenskaber. Og vi tror på, at effektfulde digitale løsninger udvikles i samspillet mellem teknologi, IT-skills og evnen til at forstå de mennesker, du har med at gøre. 

Tal med os

Me’ning – en del af itm8

Vi er en unik og uafhængig IT-leverandør. Men samtidig er vi en del af itm8 gruppen, som inkluderer 10 førende IT-brands. Det giver os adgang til ekstra specialist-kompetencer og mulighed for at samarbejde på tværs, når det er en fordel for løsningen.

Besøg itm8

Det er, når vi kombinerer erfaring, IT-egenskaber og evnen til at forstå andre mennesker, at vi skaber effektfulde digitale løsninger. Er du enig? Så er der basis for en god snak.

 
Cookies