orange bubbleblue bubble

Digitalisering handler ikke om teknologi. Men om mennesker

Vi tror på, at hvis du vil skabe forretningsmæssig effekt med digitale løsninger, kræver det evnen til at forstå brugeradfærd og organisationskultur.

Vores mening

mand forklarer at digitalisering handler om mennesker

mand ved computer der læser om digitale løsninger der giver mening

dame i orange sofa læser om mening der hedder de vi tror på

postes på tavle der får digitalisering til at give mening

Vi hedder det, vi tror på

Vi hjælper virksomheder med at give digitalisering mening – og med at få digitale løsninger til at give mening for de mennesker, der skal bruge dem. Me’ning er vores formål og navn. Vi siger selv “meaning”, men du må gerne kalde os mening. Betydningen er det samme. Og det er meningen.

Vores værdigrundlag

Det skal give mening for mennesker, før vi hjælper med at digitalisere

Den effektfulde digitalisering kræver ikke bare, at vi som IT-leverandør forstår din virksomheds strategi og arbejdsprocesser, men også dine medarbejderes psykologi og adfærd. Ellers risikerer vi, at løsningerne bliver værdiløse, og ikke løser medarbejdernes virkelige problemer.

Derfor starter vi altid med at spørge brugerne. Vi spørger og lytter, indtil vi ved, hvordan digitalisering kan hjælpe. Og vi bliver ved med at spørge brugerne gennem hele processen: Giver det mening? Det spørgsmål er uvurderligt, når vi udvikler it-løsninger.

mennesker ved tavle snakker om at digitalisering skal give mening

orange bubbleblue bubble

70

x

forskellige mennesker

1

x

teknoantropolog

20

x

års erfaring

1

x

Microsoft Partner

1

x

SKI leverandør

 

Evnen til at kombinere egenskaber

Me’ning er en sammensat størrelse. Vi omgiver os både med digitale strateger, teknoantropologer, adfærdsdesignere og informationasarkitekter. Vi er forskellige mennesker med forskellige egenskaber. Og vi tror på, at effektfulde digitale løsninger udvikles i samspillet mellem teknologi, IT-skills og evnen til at forstå de mennesker, du har med at gøre. 

Tal med os

mand ved pc viser at mening kan kombinere egenskaber

Me’ning – en del af itm8

Vi er en unik og uafhængig IT-leverandør. Men samtidig er vi en del af itm8 gruppen, som inkluderer 12 førende IT-brands. Det giver os adgang til ekstra specialist-kompetencer og mulighed for at samarbejde på tværs, når det er en fordel for løsningen.

Besøg itm8-gruppen

Certificeringer

Som en del af itm8 koncernen og som søsterselskab til IT Relation indgår Me'ning i IT Relations erklæringer for informationssikkerhed og GDPR.

Erklæringer og certificering udføres af uvildig ekstern revisor eller ekstern auditerende myndighed. Seneste erklæringer og certificering kan ses på IT Relations hjemmeside.

01

ISAE 3000 Type II erklæring, som er vores kunders sikkerhed for, at vi udfører databehandling i overensstemmelse med den indgåede databehandleraftale.

02

ISEA 3402 Type II erklæring, som er en garanti for informationssikkerheden i vores hostede services.

03

ISO27001 certificering som sikrer vi arbejder med informationssikkerhed efter ISO/IEC 27001:2022 standarden. Jeres garanti for kontrolleret styring og et højt niveau af informationssikkerhed.

Det er, når vi kombinerer erfaring, IT-egenskaber og evnen til at forstå andre mennesker, at vi skaber effektfulde digitale løsninger. Er du enig? Så er der basis for en god snak.

 
Cookies