orange bubbleblue bubble

QHSE: Overhold krav og lovgivning med et ledelsessystem

Der stilles i dag høje krav til virksomheder om at overholde en lang række ISO-standarder, processer og retningslinjer inden for QHSE-området (Quality, Health, Safety og Environment).

Som ansvarlig for QHSE kan det være udfordrende at bevare det forkromede overblik. Krav og lovgivning ændrer sig løbende, og samtidig skal du sikre overholdelsen ved ændringer i fx produktions- eller procesflows. Et QHSE-ledelsessystem er derfor et effektivt værktøj. 

half orange bubblehalf blue bubble

Me'nings QHSE-ledelsessystem

Vores QHSE-ledelsessystem bygger på SharePoint, og platformen er skræddersyet til styring af bl.a. ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 og tilhørende krav som:

  • Planlægning og dokumentering af audits: Godkendelsesflows og afvigelseshåndtering (f.eks. 8D)
  • Håndtering af risici og muligheder samt tilhørende handlinger og mål
  • Afvigelseshåndtering og forebyggende handlinger
  • Dokumenteret information: Versionering, tilgængelighed, ejerskab og compliance matrix op imod relevante standarder

Med systemet får I hurtigt adgang til alt det, der er vigtigst for organisationen: Procesoverblik, medarbejder(QHSE)håndbog, ledelses(QHSE)håndbog mv. 

Bliv klogere på fordelene ved et QHSE-ledelsessystem - hent whitepaper her

Dame bruger meningCRM er et køreklart koncept

half orange bubblehalf blue bubble

En skræddersyet og skalerbar løsning

Ledelsessystemet tager udgangspunkt i en standardopsætning, men vi tilpasser systemet til netop din virksomheds særlige behov og ønsker. Vi bidrager også gerne med inspiration til digitaliseringsmuligheder og demoer på konkrete værktøjer.

Systemet er skalerbart, så det er muligt at komme hurtigt igang. Det er let at tilføje øvrige standarder, eller at udbygge med branchespecifikke eller lovgivningsmæssige krav såsom:

  • Sikkerhedsdatablade
  • ESG rapportering
  • AM-arbejde
  • Energiledelse (ISO 50001)
  • Social ansvarlighed (ISO 26000)

Dame bruger meningCRM er et køreklart koncept

Hvordan foregår implementeringen af et QHSE-ledelsessystem?

Vi bygger altid ledelsessystemet i et tæt samarbejde med jer. Implementeringen består af en samlet pakke, hvor vi først drøfter og afdækker jeres behov på en halvdags-workshop. Herefter bygger vi selve løsningen og tester den med jer. Vi sørger for en grundig undervisning i såvel teknik som anvendelse til alle brugere. Efter "go live" evaluerer vi løsningen og opstarten. Når I er kommet godt igang med at anvende systemet, følger vi op med en dialog om eventuelle tilretninger eller tilføjelser.

 

 

Få en demo af me’nings QHSE-ledelsessystem

Vil du se, hvordan et ledelsessystem kan hjælpe din virksomhed med at styrke QHSE-arbejdet?

Det er gratis og uforpligtende.