orange bubbleblue bubble

Digitalisér din virksomhed med en Modern Workplace platform og sig hej til en meningsfuld arbejdsdag

Medarbejdere bruger op til 80 % af arbejdstiden på at koordinere projekter og samarbejde med kollegaer. Med Modern Workplace kan du forbinde mennesker, systemer og projekter – uanset geografi. Det gør det nemmere at styre projekter, sikre kvalitet og styrke samarbejdet både internt og eksternt.

Hør mere

Lad dine medarbejdere arbejde, så det giver mening for dem

I 2020 blev vi alle bekendte med Teams. Og det lader til at hjemmearbejde er kommet for at blive. Fleksibilitet og mobilitet er nøgleordene i Modern Workplace. Meningen er, at dine medarbejdere skal være forbundet til virksomheden uanset, hvor de arbejder.

Mand ved pc arbejder der hvor det giver mening for ham via teams

Modern Workplace giver kun mening, hvis du er klar til at transformere din virksomhed

Modern Workplace er ikke bare smarte systemer. Det er nye og mere effektive måder at arbejde på i din virksomhed. Både nu og i fremtiden. Men det kræver interne ressourcer, at få en mere meningsfuld hverdag. Er du klar til det?

Tal med os

mand illustrerer digital transformation i en virksomhed ved tavle

Vi samarbejder med WorkPoint

Med WorkPoint som strategisk samarbejdspartner sikrer vi, at du som kunde får en løsning med det maksimale udbytte af hele Microsoft 365 værktøjspaletten. Sammen med WorkPoint leverer vi den optimale platform i Microsoft 365 til dokumenthåndtering- og videndeling samt understøttelse og styring af projekter-, sager-, kontrakter-, medarbejder, kunder og kvalitet på tværs af organisationen.  

Læs mere om WorkPoint

Modern Workplace har mange fordele for dig og din virksomhed

01

Fleksibel og mobil arbejdsplads hvor medarbejderne kan arbejde, hvor de vil

02

Smartere og mere effektive arbejdsgange

03

Samarbejde på tværs af afdelinger bliver nemmere

04

Du får lettere ved at styre projekter og sikre kvaliteten

05

Afhold møder online og del informationer og dokumenter digitalt – både internt og eksternt

06

Du får større produktivitet og mindre spildtid

07

Styrk samarbejdet mellem kollegaer og til kunder og samarbejdspartnere

08

Deling af dokumenter bliver gnidningsfrit

09

Hold dine medarbejdere opdateret med både faglig og social information

half orange bubblehalf blue bubble

Henrik Kristensen, HSQ (Health, Safety & Quality) Manager hos DEKO

Samarbejdet med Me’ning har hjulpet DEKO med at få det helt rigtige ud af SharePoint. Vi har haft en rigtig god proces med Morten fra Me’ning, der kender alt til SharePoint og dets muligheder. Samtidig har han et rigtig godt blik for vores behov og dermed, hvordan løsningen præcist skal skæres.

Læs casen

Fire uundværlige Modern Workplace-funktioner

Modern Workplace inkluderer flere forskellige apps og funktioner, der samlet set giver dig den mest optimale løsning.

Funktion 1 Microsoft 365Funktion 2 Microsoft SharePointFunktion 3 Microsoft TeamsFunktion 4 Yammer

Funktion 1

Microsoft 365: Mange værktøjer til at effektivisere arbejdsgange

Du kender sikkert allerede Word, Powerpoint og Excel. Men Microsoft 365 er meget mere end Officepakken. Microsoft 365 indeholder indeholder mange værktøjer, der kan effektivisere arbejdsgangene i din virksomhed. Blandt andet disse seks: SharePoint, Teams, Yammer, Office Delve, OneDrive for Business og Power BI. 

Microsoft 365, tidligere kendt som Office 365, er som skabt til den moderne virksomhed, hvor fleksibilitet er en vigtig faktor.

Funktion 2

Microsoft SharePoint: Styrk din virksomheds dokumenthåndtering

Gør det nemt at samarbejde, dele dokumenter og arbejde på tværs af geografi med Microsoft SharePoint. Så kan du sige farvel til fællesdrevet og goddag til en ny (og nemmere) måde at samarbejde på. 

I SharePoint kan du nemt gemme, organisere og finde dokumenter, optimere og effektivisere arbejdsprocesser med automatiserede workflows, hurtigt finde frem til dokumenter via søgefunktion, dele indhold internt og eksternt, analysere og visualisere data gennem Excel og meget mere.

Funktion 3

Microsoft Teams: Hold kontakten til dine medarbejdere, uanset hvor I arbejder

I Microsoft Teams kan du og dine kollegaer holde videomøder, chatte og ringe til hinanden, uanset om I sidder på kontoret, derhjemme eller er på farten. Da Teams er en integreret del af Microsoft 365, er det nemt at dele dokumenter og samarbejde i realtid. 

Skal du holde møde med en, der ikke har Teams? Intet problem. Du kan nemt invitere gæster til at deltage, og mødeindkaldelsen synkroniseres med din og deres Outlook-kalender. Kort sagt har Microsoft Teams alt det, som et godt samarbejde kræver – samlet i én platform.

Funktion 4

Yammer: Nem informationsdeling med hele virksomheden

Hold dine medarbejdere opdateret på Yammer – en informationsplatform og et socialt netværk i ét. Yammers force er at styrke og effektivisere den interne kommunikation, vidensdeling og samarbejdet mellem kollegaer både fagligt og socialt. Her kan de dele opdateringer, diskutere idéer i interessegrupper og få svar på spørgsmål fra kollegaer. For optimalt udbytte og samarbejde kan Yammer kobles sammen med SharePoint. Og Yammer er lige til at gå til, da det minder om sociale platforme, du allerede kender.

Vi starter altid med at spørge dig og dine medarbejdere, hvad der udfordrer jer, og hvad I drømmer om at opnå. Først når vi kender svarene, kan vi bygge løsningen.

Det giver ingen mening at implementere løsninger uden at tale om brugeradoption og forandring

Når du skal implementere en Modern Workplace-løsning i din virksomhed, er det mere en investering i forandring end implementering af nye systemer. Vi ved, at det kræver interne ressourcer og velvilje at optimere arbejdsgange. Derfor kræver vi også noget af jer. For os giver det nemlig ingen mening at tale om implementering uden at involvere brugerne. Det er jo dem, der skal bruge det i hverdagen.

Sådan arbejder vi

to ved tavlen der snakker om implementering af digitale løsninger med brugerne i centrum

Vi er ikke bange for at fraråde dig en løsning, hvis du ikke er klar til det. Eller give dig modspil, hvis der er noget andet, der er bedre for dig. Vi gør det hele i den bedste mening.

Hør, hvordan du kan transformere din virksomhed med Modern Workplace

Cookies