orange bubbleblue bubble

Microsoft 365 Copilot forløser menneskers potentiale med den nyeste AI-teknologi

Føler du nogensinde, at du bruger tid på trivielle opgaver, der ikke giver mening? Så bliver du glad for Microsoft 365 Copilot. Copilot er din per­sonlige assistent. En AI-assistent, der kan løse mange af dine opgaver i Microsoft 365 – fx i Word, Excel og Outlook – takket være brugen af førende AI-teknologi. Var det ikke også på tide? 

Hør mere

Få hjælp til dét, der stjæler tid og energi

Vi er mennesker - ikke computere. Så hvorfor er det, vi bruger vores dyrebare tid på arbejdsopgaver, der lige så godt kunne løses automatisk af en computer?  

Microsoft 365 Copilot er din intelligente hjælper, en personlig AI-assistent, du kan få til at udvikle din PowerPoint-præsentation og sammenfatte dit Teams-møde i et overskueligt dokument. Eller måske vil du hellere have hjælp til dataanalysen i Excel? Copilot kan hjælpe med det hele – den kan endda komme med tekstforslag til dine mails.  

Fortæl mig mere

Mand ser på skærm hvor Microsoft 365 Copilot hjælper med arbejdsopgaver

WEBINAR: Få succes med AI

Alle virksomheder kommer i fremtiden til at have AI som en central del af forretningen, og vi vil gerne dele ud af vores viden på området.  

Derfor holder vi webiar d. 12. oktober hvor vi helt gratis giver vi dig et indblik i, hvordan du får overblikket og er bedre rustet til at få succes med dit AI og Microsoft 365 Copilots-projekt. 

Læs mere og tilmeld dig her:

Teknologien bag menneskeligheden

Microsoft 365 Copilot er smart, faktisk revolutionerende indenfor IT. Men hvordan er det muligt? Uden at det skal blive alt for teknisk, bliver Copilot drevet af det, vi kalder Copilot-systemet. Det kombinerer tre teknologier:   

  • Microsoft 365-apps: Det er de programmer, du arbejder i. Eksempelvis Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. 
  • Microsoft Graph: Det er dét indhold, du over tid genererer i dine apps. Eksempelvis e-mails, filer, møder, chats og kalender. 
  • LLM: Det er den førende sprogmodel – også kaldet Large Language Model (LLM) –der ved hjælp af kunstig intelligens, kan analysere og skrive tekst.  

Mand arbejder ved computer med hjælp fra Microsoft 365 Copilot

half orange bubblehalf blue bubble

3 facts, du bør vide om Copilot

Microsoft 365 Copilot kan utroligt meget. Det er derfor let at føle sig en smule overrumplet af de mange muligheder. For at hjælpe dig har vi samlet tre facts, der giver dig en grundlæggende for­stå­else for, hvad Copilot er og hvordan teknologien hjælper dig.

Fact 1 Copilot er dér, hvor dit arbejde borFact 2 Copilot lærer dig hele tiden bedre at kendeFact 3 Copilot gør som der bliver sagt

Fact 1

Copilot er dér, hvor dit arbejde bor

Uanset om du arbejder på kontoret eller derhjemme, arbejder du altid det samme sted: Microsoft 365. Det samme gør Copilot.  
 
Med Copilot får du hjælp på tværs af forskellige apps og programmer i Microsoft 365. Nærmere bestemt Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote og SharePoint. Din assistent er derfor med dig hele arbejdsdagen. After hours må du klare dig selv.

Fact 2

Copilot lærer dig hele tiden bedre at kende

Hvordan kan du godt lide at skrive? Hvordan er din skrivestil på mail? Og hvordan er det nu lige, du foretrækker dine PowerPoint-præsentationer?  

Du skal ikke have arbejdet længe med Copilot, før du føler, teknologien har kendt dig i årevis. Som en gammel ven, der fær­dig­gør dine sætninger. Helt konkret lærer Copilot af dine handlinger og præ­feren­cer, så den kan give dig skrædder­syede for­slag, der hjælper dig med lige præcis dét, du beder om.  

Fact 3

Copilot gør som der bliver sagt

Microsoft 365 Copilot er din egen person­lige AI-assistent. Teknologien virker ved, at du giver du en kommando – en prompt, på nudansk. Ligesom du sikkert allerede gør med ChatGPT. Det kunne være ”Opsum­mér nøglepunkterne i denne mailtråd og skriv mit svar til de involverede”.  

Digitaliseringen er et virtuelt rum for effektivitet og store ideer. Desværre er det hovedsageligt blevet indrettet med trivielle opgaver, der giver stress og stilstand, indtil nu. For med Copilot får du en digital løsning, der kan frisætte og forløse dine medarbejderes potentiale.

AI forandring er svær – også selv om du har en intelligent assistent

Nye teknologier ændrer måden, vi arbejder på. Det gælder i særdeleshed for Copilot – så med fare for at bruge store og slidte ord, kigger vi på et nyt arbejdsparadigme, der kan transformere måden, vi arbejder på. Vi skal lære at tænke anderledes. Lære at se nye muligheder. Er du klar til det?

Få hjælp med Copilot

Medarbejdere snakker om brug og mening med Microsoft 365 Copilot

Det giver ingen mening at implementere løsninger uden at tale om brugeradoption og forandring

Når du implementerer Microsoft 365 Copilot i din virksomhed, er det mere en investering i forandring end implementering af ny teknologi. Som du ved, er alt forandring svær. For at lykkes må vi involvere dém, det hele handler om: Brugerne. Dine kollegaer. Det er jo dem, der skal arbejde med Copilot i hverdagen.

Sådan arbejder vi

Nysgerrig? Vi kan ikke vente med at fortælle dig mere om Microsoft 365 Copilot