orange bubbleblue bubble

BASELINE REPORTING

Rapporterings­værk­tøjet der sørger for, at du bruger Microsoft 365, som det er meningen

Hvordan bevarer jeg overblikket i Microsoft 365? Det spørgsmål har du måske stillet dig selv eller en kollega. Svaret er: Baseline Reporting. Med rapporteringsværktøjet bliver al aktivitet samlet i et overskueligt dashboard. Vink farvel til kaos-tilstande og blinde vinkler i platformen. Og sig hej til en mere meningsfuld arbejdsdag.

Hør mere

Genvind kontrollen, så vigtige informationer ikke kommer i hænderne på de forkerte

Det er ikke mangel på muligheder, den er gal med, når du arbejder i cloud’en. Tværtimod. Derfor kan du hurtigt miste kontrollen og overblikket over din virksomheds sites i SharePoint og Teams, og hvem der har adgang til din virksomheds filer. Det kan i værste tilfælde betyde, at vigtige informationer og dokumenter kommer i hænderne på de forkerte mennesker. 

Her kommer Baseline Reporting ind i billedet. Rapporteringsværktøjet sørger nemlig for at genvinde kontrollen over jeres arbejde ved at give overblik over aktiviteterne i Microsoft 365. På den måde kan I bruge platformen, som det er meningen.

mand ved skærm der genvinder kontrollen over 365 informationer med baseline reporting

Derfor giver Baseline Reporting mening

Baseline Reporting er et rapporteringsværktøj til Microsoft 365. Værktøjet giver dig og dine kollegaer et samlet overblik over blandt andet jeres virksomheds SharePoint- og Teams-sites. Alt er samlet i et overskueligt dashboard.

Det betyder, at du hurtigt og nemt kan se, hvem der har oprettet sites, hvor stor aktivitet der er, og hvor der er givet ekstern adgang. Der er altså ingen blinde vinkler. Derfor kan du handle med det samme, hvis du opdager, at der er noget galt.

hånd der peger på posted på tavle der giver overblik og mening med baseline reporting til 365

Fire meningsfyldte fordele med Baseline Reporting

01

Bedre overblik

Et overskueligt dashboard gør det nemt at holde styr på jeres aktiviteter i Microsoft 365.

02

Undgå ubudne gæster

Har eksterne brugere (uhensigtsmæssigt) adgang til dokumenter og informationer? Baseline Reporting giver dig svaret.

03

Valuta for pengene

Det giver ingen mening at betale for noget, man ikke bruger. Baseline Reporting gør, at I kan optimere jeres arbejde med Microsoft 365-platformen og få fuld valuta for pengene.

04

Tidsoptimering

Alle brugere får mulighed for at oprette sites, så I kan arbejde hurtigere og mere effektivt.

Det giver god mening at arbejde mere optimalt med Microsoft 365. Men det vigtigste er, at det også giver mening for dig. Derfor starter vi altid med at tage en god snak, så du føler dig tryg.

Bruger I Microsoft 365, som det er tiltænkt?

Kan du genkende følgende: Du er glad for at arbejde med Microsoft 365, men du føler ikke at du får ikke det optimale ud af platformen? I undlader at slippe brugerne fri, så de selv kan administrere aktiviteter, fordi I er bange for kaos? Så ligner I umiddelbart de fleste.

I hverdagens travlhed glemmer mange virksomheder det, der er hele meningen med at arbejde i Microsoft 365: At brugerne selv kan oprette sites i SharePoint og Teams til forskellige opgaveløsninger. Hvis ikke de får mulighed for det, forsvinder dynamikken og fleksibiliteten. 

Med Baseline Reporting-værktøjet skal du ikke længere være bekymret for at give dine brugere den frihed, som netop er meningen med platformen.

 

to damer der peger på skærm der giver overblik over microsoft 365 med baseline reporting

Med Baseline Reporting er I ikke længere i tvivl om …

  • hvilke brugere, der har oprettet hvilke sites i SharePoint og Teams.
  • hvilke sites, der er åbent for ekstern adgang og hvem, der har åbnet op for dem.
  • der er oprettet forskellige sites til at løse det samme problem.
  • der er sites uden ejere eller uden aktivitet.

 

dame og mand ved bord med skærm får overblik med baseline reporting

Det koster det

Prisen på Baseline Reporting afhænger af, hvor mange brugere I er. Det synes vi, giver mest mening. For at Baseline Reporting ikke bare bliver endnu et værktøj til skuffen, så hjælper vi jer selvfølgelig godt i gang. 

Kom godt i gang-pris:

4.500 kr.

Pris pr. måned:

fra 1.500 kr./md.

Alle priser er eksklusiv moms, og I binder jer for minimum 12 måneder.

Hør, hvordan du kan arbejde mere optimalt med Baseline Reporting